top of page

Bioresonans

Alt har en svingnings frekvens. Også kroppen. Og kommer den frekvens i ubalance, kan du få forskellige skavanker.

Bioresonans, er et apparat der retter op på ubalancerne.

Tankegangen bag apparatet, er den Homøopatiske tankegang:

'Lige helbreder lige'

Dvs. det du er blevet syg af, er det du skal du behandles med. Eller med andre ord. Du skal have de frekvenser din krop mangler for at komme i balance. 

Apparatet nulstiller, og bringer kroppen tilbage til dens oprindelige tilstand.

 

Frekvenser

Frekvenser kan være både lyd og farver. Dvs. man kan f.eks. bruge stemmegafler, syngeskåle eller klavermusik og opnå resonans/balance i kroppen. Tænk bare på, hvad forskellig slags musik gør ved dig. 

Og farverne kan gøre det samme. Farveterapi har også været anvendt i mange år. Hos Dollmeyers Akupunktur bruger jeg farverne via resonans apparatet.

Får du lige nøjagtig de farver/frekvenser du har brug for, er der resonans, og dig og din krop får det bedre. 

Det store apparat på det øverste billede er kodet på forhånd med en mængde frekvenser, der retter op på kroppens tilstand. F.eks. alle organer som lunger, lever mv., knogler i hele kroppen, diverse muskler, og andre fysiske tilstande i kroppen.

 

Det runde hvide apparat, under denne tekst, har kun én frekvens i sig. Så hvis jeg ikke tilføjer noget i den tilhørende skål, får du 'bare' energi via apparatet.

Så det der sker under behandlingen, afhænger helt af, hvad jeg lægger i skålen, hvilken farve du får, eller hvilken frekvens jeg giver dig, ud fra hvad din krop har brug for. 

1. Behandling 925,- efterfølgende 875,- (3 klip- 2550,-)

 

Mit første Bioresonans apparat. 

Fik jeg forærende af min onkel Freddy Dahlgren. Jeg havde været i Spanien i en måned

( jan.1999) for at studere/lære øjenakupunktur, og resonans hos ham. Han brugte dengang de store apparater. Efterfølgende fik min onkel videreudviklet og fremstillet 3 af de runde hvide apparater, hvoraf jeg fik det éne.

Som helt nystartet akupunktør var det mega spændende. Og det er det stadig.

Vi skulle nu udveksle erfaringer. Han var jo kun ca. 30 år forud for mig rent erfaringsmæssigt mht. resonansbehandlinger og akupunktur.


Men lige denne her form for resonans apparat var helt nyt. Det nye, som var dét min onkel havde fået fremstillet var, at man kunne tage en frekvens fra kroppen ( altså fra et sygt område eller et akupunkturpunkt), og så kunne det syge område/ punkt behandle sig selv. Vældig smart.

 

Den første jeg behandlede, var en klient jeg havde behandlet med akupunktur for noget andet. 

Hun kom humpende forbi mit vindue. Jeg røg ud og spurgte hvad der var galt. Hun var grædefærdig. Hun skulle til Jylland dagen efter med tog. Men det måtte hun opgive, da hun ikke kunne klare en nylig forstuvet fod, 2 krykker, kuffert, og op og ned i toget alene. 

Så jeg nærmest hev hende ind i klinikken, og spurgte om jeg ikke nok måtte afprøve mit nye apparat på hende?

Dét måtte jeg gerne, da jeg sagde hvad jeg forventede af det. 

Fik hende plantet i en stol. Pakkede foden ind i sølvpapir (det leder frekvenserne), og satte en ledning på til apparatet, og hende i den anden ende af apparatet. Der sad hun så i nok 1 times tid. Jeg gav hende rigeligt med sølvpapir (som nu var 'kodet' med hendes dårlige fods frekvenser) med hjem, og fortalte hvor ofte hun skulle skifte sølvpapiret (frekvenserne bliver brugt op). Dengang brugte vi sølvpapir, nu bruger jeg dråber, til påsmøring på huden. 

Dvs. hendes fod havde nu behandlet sig selv via apparatet. 'Lige skal helbrede lige'.

Og hvad skete der så? Der skete lige nøjagtig det som jeg havde forventet, og det som min onkel havde fortalt, jeg kunne forvente.  

Næste morgen rejste hun til Jylland, uden krykker !!  Var det lige en succeshistorie? 

Så det var den første oplevelse, jeg kunne ringe og fortælle min onkel om. 

Vi var total euforiske. Og specielt min onkel, naturligvis, som igennem mange år, havde prøvet, at få fabrikken til at fremstillet apparatet på lige netop denne her måde. Men de havde afvist det lige så mange gange. Men hans teori viste sig at holde stik (selvfølgelig).

Og jeg var bare lykkelig for at være med på denne rejse, som for mit vedkommende, næsten lige var startet. 

Jeg har, efter mere end 20 år prøvet så mange spændende ting med resonans apparatet.

Det er ikke overraskende mere, hvad jeg kan med det, men det er stadig lige spændende og fantastisk.


​                     Billederne herunder viser hvad resonans kan gøre.

                     Det er en såkaldt perimeter test, som normalvis bliver taget hos øjenlægen.

                     Disse tests blev dog taget i min klinik.

                     Ved et helt normalt syn, er billedet gult.

                     Men i løbet af dagen, når du bliver træt, bliver det grønt. Men du kan stadig se.

                     Men de mørke/sorte områder skal slet ikke være der, og der har du intet/meget ringe syn. 

20/4 2004

20/4 2004

20/4 2004

27/2 2004

Ung kvinde 23 år. Under mistanke for Sclerose. Hvilket ofte viser sig på synet. Hun havde dog ikke andre symptomer på sygdommen. Jeg foretog en helt almindelig øjenbehandling med akupunktur og med resonans dråber for synet, udviklet af min onkel. Billede 1 er før behandling. Billede 2 er efter behandlingen. Selvom der var sket ændringer/bevægelse, hvilket er godt, ville jeg dog gerne have lidt mere ændring, hendes alder taget i betragtning. Måtte gå hende på klingen om andre ting end mistanken om sclerosen.

Hun havde fået Fucidin (antibiotika) salve. Da jeg havde behandlet hende tidligere, huskede jeg, at hun ikke tålte antibiotika. Hun havde tuben med antibiotika med. Så jeg lavede dråber af Fucidin salven via resonans apparatet. Hun fik dråber, og billede 3 er taget ca. 5 min. efter hun har fået disse dråber. Så i stedet for, at få akupunktur behandling 2x dgl. i min.1 uge (som er normalt med øjensygdomme), sendte jeg hende hjem med en flaske med frekvenser af Fucidin salven. Billede 4, er efter en uges behandling med dråberne. 

27/2 2004

12/3 2004

16/4 2004

Resonansdråber

Hun fik så en resonans behandling, og billede 5 er efter denne behandling. Hun fik en ny flaske med dagens behandling med hjem, og skulle fortsætte de næste ca.14 dage med dråberne. Hvorefter hun så fik en ny resonans behandling, Billede 6.  

Sidste billede 7, er ca. 1 måned efter. Herefter stoppede vi behandlingen, men hun fortsatte dog med dråberne fra denne sidste behandling.

Jeg mødte hende for en del år siden, ca.i år 2012/13  på en messe. Synet var fint, trods det, at hun var blevet knap 10 år ældre.

Billede 8. Dråber som altid laves individuelt. Påsmøres huden for hurtig optagelse. Disse hjerne dråber havde dog intet med den unge kvindes behandling at gøre.

Men dråberne kan laves af alt. Både hvis noget mangler i kroppen, eller hvis det, som hos den unge kvinde, skal renses ud.

For god ordens skyld, så har jeg ikke Perimeter test apparatet mere.

bottom of page