top of page

Gæstebog


Anna Mette, 9 Maj 2022 


Theta healing er for mig, en fantastisk nem måde til at slippe de negative tanker og overbevisninger jeg går og bruger energi på i hverdagen.

May-Brit er professionel i sit arbejde. Jeg oplever hver gang at være i trygge hænder, ved at hun er god til at samle mine ord og bruge dem gennem sessionen. Derved kommer vi stille og roligt ind til årsagen til de negative tanker og overbevisninger.

Jeg oplever, at når årsagen er fundet, og energien er sluppet, er forandringen mærkbar og varig. Jeg mærker en lethed efterfølgende, og kan næsten ikke forstå, at jeg før havde brugt energi på det det tema jeg startede ud med.

Jeg har modtaget sessionerne online, hvilket fungerer godt.

May-Brit har mine varmeste anbefalinger.

Britt , 2 Juni 2021

Jeg har igennem længere tid gået med May-Brits sukkerarmbånd. Når min sukkertrang kommer tilbage, ved jeg, at  armbåndet ikke virker mere. Så køber jeg straks et nyt, og vupti, så forsvinder min sukkertrang (sliktrang). Når jeg går med armbåndet, kan jeg gå i supermarkedet, og gå forbi slikhylderne, uden at jeg får trang til slik. Det er så dejligt befriende.  

Britt Larsen, 9 Nov. 2018

Jeg har været hos May-Brit og har fået en masse hjælp til mine traumer med MR( Matrix Reimprinting) og EFT(Emotional Freedom Techniques), hvilket har gjort, at jeg har fået et langt bedre liv. Det fantastiske ved disse to metoder er, at jeg også kan behandle mig selv, hvis der opstår en situation, hvor jeg ikke lige ved hvad jeg skal gøre. Så "banker" jeg på nogle akupunktur punkter som jeg har lært af May-Brit, og siger nogle få men præcise sætninger om mit problem, samtidig med at jeg også siger noget positivt om mig selv. Vupti, efter få eller flere "bank" på akupunktur punkterne, så er jeg i anden følelsesmæssig tilstand. I kraft af behandlingen hos May-Brit har jeg fået løsnet op for nogle kedelige erindringer fra min barndom, og er ikke fyldt op af dem mere, så jeg nu kan leve et mere frit liv. Denne behandling er det bedste jeg har gjort for mig selv, og sammen med May-Brits vindende væsen og hendes indsigt i livet, er jeg kommet meget langt hen ad en positiv vej i mit liv, som jeg ikke troede var mulig. Af hjertet tak 

Majbrit Struck, 8 Nov. 2018 

Jeg købte et armbånd, som skulle fjerne min sukkertrang. Har ikke kunnet holde en slankekur bare én dag før. Jeg troede overhovedet ikke på det, men tænkte, at det kunne jeg da godt prøve. Jeg købte det den 7.10.18 og det virkede en hel måned. Nu kunne jeg så mærke at det ikke virkede mere, da jeg fik lyst til sukker igen. Så nu har jeg købt et nyt armbånd i dag, så jeg kan holde min kur. Har tabt 2 kilo på en måned:-) så nu er jeg i gang igen:-)

Karinne Brohammer, 22 Juni 2017 

Troede ikke det var muligt, men det er nærmest et mirakel. Jeg har altid holdt utrolig meget af, at gå lange ture. Efter jeg har fået konstateret slidgigt i begge mine ankler er turene blevet kortere og kortere, og mere og mere smertefulde. Jeg har prøvet flere forskellige former for behandling. Fysioterapi, kiropraktik og på hospitalet fået binyrebarkhormon indsprøjtninger. Det hjalp kun de første par gange, og jeg havde det utrolig dårligt med at få disse indsprøjtninger. Det næste de så kunne tilbyde mig var operation, og da ville mine ankler blive stive i sidebevægelserne. Det synes jeg ikke lød tiltalende.

Ville prøve om May-Brit kunne afhjælpe nogle af de værste smerter. Jeg har nu fået 7 behandlinger (akupunktur), og har nu dage hvor jeg er hel smertefri. Selv om der kan være smerter i løbet af en dag, er det stadig intet til sammenligning med før. Nu kan jeg gå normalt igen. HURRA hvor er det fantastisk, og jeg er dybt taknemmelig for May-Brits hjælp, og dertil skal også siges, at man føler sig utrolig godt tilpas hos May-Brit.

Det skal også lige nævnes, at jeg har en meget sød tand, og spurgte til, om det var noget der kunne gøres noget ved. May-Brit har opfundet et armbånd mod sukkertrang. Det måtte  jeg selvfølgelig prøve :-) Nu har jeg ikke spist slik i 4 uger, og det strejfer ikke mine tanker når jeg handler. MEGET USÆDVANLIGT. Jo, May-Brit kan et og andet. Giv det en chance og du vil blive positivt overrasket.

TAK til May-Brit, fordi du gør en forskel.

Leif,  21 Juni 2017 

Tusind, tusind tak May-Britt for dig. Kom til dig ,efter at have været hos egen læge. Trigeminus neuralgi. Aldrig har jeg haft så stærke smerter, i både mine tænder, mit øre og området omkring øje, kæbe og tinding. Egen læge tilbød mig medicin, der gjorde at jeg ,endnu efter tre ugers ophør af indtagelse, ikke måtte køre bil. Endvidere kunne en af bivirkningerne måske fører til apati. 

Næ tak- ikke noget for mig. Jeg prøvede at kontakte min gamle kollega May-Britt fra Hvidovre Kommune.

Jeg kunne dårlig nok udtale diagnosen, førend May-Britt slyngede ordet fra sig, og jo jo det kender jeg skam godt, og jeg har også behandlet for det før. Så vi aftalte herefter tid. Jeg indfandt mig i klinikken med stærke smerter, blev lagt på briksen, og May-Britt satte nåle i mig. Hold nu op. Efter få minutter kunne jeg mærke smerterne lette, en fantastisk fornemmelse. Der blev spurgt ind til andre skavanker. Ja, så er der lidt der, og lidt der, lidt flere nåle, jeg har i mange år døjet med en øm achillessene, så jeg har haltet lidt. Gigt i den ene fod, og lidt dårlige knæ. "Det skal du da ikke finde dig i", og så endnu et par nåle. Efter et par behandlinger forsvandt trigeminus neuralgien næsten.  Jeg havde kun små gener, og jeg kan nu også gå uden smerter. Her efter 8.behandling kan jeg atter dyrker Agility med min hund. Jeg er May-Britt dybt taknemlig for hendes hjælp. Det er unikt.

Aase G,. 6 Nov.  2013 

Kan ej forklares, skal erfares. Aase G.

Birgitte 47 år,  11 Juli  2012 

May-Britt kan noget ud over det sædvanlige. Jeg må sige at jeg ikke altid forstår det. Men May-Britts nærværende, milde og professionelle facon gør, at jeg altid føler mig i de tryggeste hænder. Jeg kan klart anbefale May-Britt! :-)

BJ. 53 år, 10 Maj 2012 

Her blir´man klog på sig selv, og ser på sig selv med nye øjne.

SSB. 65 år, 10 Maj 2012 

Stimulerende at komme her.

ER. 59 år, 10 Maj 2012 

Jeg var skeptisk og mistroisk, da jeg første gang blev præsenteret for balancearmbåndet. Men efter en test (kinesiologisk) begyndte jeg at tro på det. Nu har jeg haft det i ca. et år, og jeg oplever: bedre balance i hverdagen og når jeg dyrker sport,. Bedre koordinering, fokusering, mindre brug for søvn, bedre restitution efter hårdt arbejde eller sport og mere styrke. Min mistro ER væk.

MN. 37 år, 10 Maj 2012 

Til jer alle. Dette er et fantastisk sted at være/komme. Man får det så godt i krop og sjæl. Hun kan nogle tricks, det er så fantastisk. May-Brit, tusind tak for det du har gjort.

MD. 14 år,10 Maj  2012 

Jeg har været hos May-Brit og fået nogle "bank" (EFT). Hun har været rigtig god til at forstå mig, og har hjulpet mig med: smerter i akillessenen (frygt). Fobi for kørsel i bil, bus og tog (bilulykke m/ dødsfald i den nærmeste omgangskreds). Problemer med at forstå matematik (blev grinet af i en matematik time i 3. klasse). P.S. jeg kan også tabellerne nu!!

Dit navn:

Din e-mail-adresse :*

Indtast din besked:

* Der kræves en gyldig e-mailadresse for at kunne indsende en besked. Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort og vil ikke kunne ses af andre.

bottom of page